Våra systerbutiker:

Köp rakblad, rakhyvlar och övriga hudvårdstillbehör till låga priser från varumärken som Gillette, Dorco, Headblade, Bulldog, Oral-B, RFSU m.fl.

Om Rakbladonline.se

Rakblad online är en av Sveriges första internetbutiker som fokuserade på rakblad från Gillette! Idag har vi ett brett utbud av rakblad, rakhyvlar och raktillbehör från märken som Gillette, Dorco, LaserTech och Headblade. Vi har utökat vårt sortiment genom åren och kan idag erbjuda ett stort sortiment av tanborsthuvuden till eltandborstar från Oral-B samt ett brett sortiment av intimprodukter från RFSU. Vår ambition är att erbjuda bra produkter till låga priser men med kundservice på högsta nivå.

Våra kunder kan snabbt, säkert och enkelt beställa våra produkter med omedelbar leverans. Alla ordrar som läggs innan kl 16.00 packas och skickas samma dag. Det finns även möjlighet att prenumerera på våra rakblad, tandborsthuvuden och intimprodukter, vilket gör det ännu enklare att slippa stå utan de produkter som man använder till vardags.
Prisgaranti
Vi erbjuder prisgaranti som innebär att vi matchar alla konkurrenters priser om du skulle hitta en produkt med ett lägre pris. Maila oss så hjälper vi er.

Nöjda Kunder
Läs gärna vad andra kunder tycker om oss på sveriges största konsumentsite, Prisjakt.nu.

Välkommen som kund önskar vi på Rakbladonline.se!

Rakbladonline.se

Org-nr: 8011220327
Scoutvägen 45
37152 Karlskrona

Vi som driver Rakbladonline.se ligger även bakom andra webbutiker som Badrumsskåpet.se och Fyllpå.se. Du kan läsa mer om våra olika verksamheter på Letsshop.se.